Allrightin miitit
ETUSIVU INFO IRC-KANAVA STATSIT LINKKEJÄ I-G YHTEISÖ

WTF!? Mitkä ihmeen Allrightin miitit?

HUOMIO! MIITIN ALOITUSPAIKKA ON VAIHTUNUT: UUSI KOKOONTUMISPAIKKA: Antaksentie 4, 01510 Vantaa.

Allrightin miitit ovat mopo- ja piikkikansalle (miksei isommillekkin?) tarkoitettuja kokoontumisajoja. Koko pk-seudun ainoa iso kaksipyöräisten tapaaminen alkaa Allrightin Vantaan myymälän pihalta, joka sijaitsee osoitteessa: Antaksentie 4, 01510 Vantaa. Miiteissä on tapana kokoontua yhteen, viettää rattoisa ilta pyörien parissa, tavata vanhoja kavereita ja tutustua uusiin, ajella yhdessä ja ehkä jopa hieman kikkailla! Miitit ovat ihan vapaaehtoista toimintaa, eivätkä sido ihmisiä mitenkään.

Miitit sijoittuvat yleensä huhtikuusta alkaen niin pitkään syksylle, kuin vain säät sallivat. Kyseinen tapahtuma on sovitusti joka kuun viimeinen lauantai, tietenkin säävarauksella jne. Tavoitteena on saada mopot baanalle yhdessä, nauttia kauniista kesäilloista lempiharrastuksensa parissa, heittää huulta kavereiden kanssa ja ajella! Kiinnostuitko? Tule kokeilemaan, et pety!

Motot.net topic: Allrightin miitit, kausi '10!

Allright, siis missä se olikaan?!

Allrightin myymälän piha: Virkatie 7, 01510

Alla olevista kuvalinkeistä saat eniron ja googlemapsin karttakuvat lähialueesta.

 

Huom! Lähialueen paikkakunnilta kokoonnutaan yleensä jonnekin kaikille tuttuun paikkaan, josta vanhat miittikonkarit opastavat ensikertalaiset paikan päälle.

Espoon porukat kokoontuvat nihtisillan ABC:lle. Muilta paikkakunnilta lähtevät letkat Allrightille tarkasta mototista!